Van offerte tot montage

Wij zijn jouw betrokken partner

Geïnteresseerd in ramen, deuren of kozijnen voor jouw project? Eén raam of het timmerwerk voor een hele woonwijk, particulier of zakelijk. Bij ons kun je altijd terecht. Zelfs als je iets wilt dat eigenlijk niet kan.

We houden van een uitdaging en zetten graag een stapje verder om je verder te helpen met een uniek project. Dat vinden we alleen maar mooi.

Verzamelen van alle informatie

Hoe meer informatie, hoe vrolijker we worden! Ben je op zoek naar ramen, deuren en kozijnen voor je huis, dan kun je je tekeningen en wensen opsturen of we komen de maten en wensen even opnemen. Wanneer er bouwtekeningen beschikbaar zijn, dan weten we daar meteen raad mee.

Maken van een offerte

Op basis van de tekeningen of opgenomen maten maken we een offerte. Deze krijg je zo snel mogelijk in je mailbox zodat je deze rustig kunt doornemen. Een offerte is altijd vrijblijvend. Wil je doorpakken en dat mooie timmerwerk laten maken? Leuk! Laat het ons dan even weten.

Vraag een offerte aan

Keuzes keuzes keuzes

De eerste offerte is een globale prijs. Bij interesse kom je lekker bij ons op gesprek, neem je een kijkje in de minishowroom en duiken we dieper in op alle keuzes die je nog kunt maken. Kies bijvoorbeeld uit onderdorpels, kleuren en veiligheidsbeslag. 

Heb je eenmaal alle keuzes gemaakt én ben je akkoord met de definitieve offerte? Dan zijn wij weer aan zet en start de productie.

Productie en oplevering

In onze eigen productie werken we met een vaststaand proces waarin we veel kanten op kunnen. Het is een kwestie van het eerste zetje geven en vervolgens doorloopt jouw timmerwerk op maat vrijwel automatisch het gehele proces. Uiteindelijk onderwerpen we het eindresultaat nog aan de laatste strenge kwaliteitscontrole, zodat alles keurig netjes geleverd kan worden.